Duurzaamheid

Duurzaamheid is belangrijk. Natuurlijk voor het klimaat, maar ook voor uw portemonnee. Om een gebouw of woning klaar te maken voor de toekomst en een gezond leefklimaat te realiseren, is duurzaamheid een verweven begrip in de totalitaire werkwijze van LightToday.

Duurzaamheid gaat verder dan een aantal zonnepanelen en LED lampen. Duurzaamheid is een ‘way of thinking and doing’ volgens ons. Om een gebouw levensloopbestendig te maken, ontwerpen, installeren en koppelen we installaties dusdanig dat ze vanuit de basis energiebesparend werken. Daarnaast staat een gezond leefklimaat natuurlijk voorop.

Duurzaam en slim

Zonnepanelen en laadinstallaties voor elektrische auto’s zijn bij voorbaat al duurzaam. Maar, door deze installaties slim te maken en de opslagcapaciteit ‘slim’ te maken, kan er nog efficiënter met energie om worden gegaan. Door het koppelen van installaties, door gebruik te maken van domotica wordt klimaatbeheersing in uw pand of woning eenvoudiger. Denk hierbij aan zonneschermen die automatisch naar beneden rollen als het warm is. Dit is niet enkel gebruiksgemak; het scheelt ook koelen. Vice versa werkt het natuurlijk opwarmend in de winter, wanneer de zon naar binnen schijnt.

TechToday-Duurzaamheid

In deze tijd verandert er veel, ook in de installatietechniek.

Om uw gebouw flexibel te houden, ontwerpen we installaties welke flexibel zijn. Door toepassing van stekerbare installaties, kunnen er eenvoudig aanpassingen gedaan worden. Denk hierbij aan het simpel bijplaatsen of aanpassen van armaturen of het softwarematig veranderen van installaties.

Door gebruik te maken van biodynamische verlichting, zorgt u voor optima forma focus van uw medewerkers. Dit draagt niet alleen bij aan de productiviteit van uw mensen, maar belangrijker: de gezondheid.

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan gerust via email of telefonisch contact op.

Recent opgeleverde projecten

Op basis van het prachtige interieurontwerp van de nieuwe kook- en keukenwinkel KOOKX is door LightToday het lichtontwerp gemaakt en de realisatie verzorgd. Met een resultaat om trots op te zijn.

Ontwerp en realisatie verlichting voor Kook- en keukenwinkel KOOKX

Op basis van het prachtige interieurontwerp van de nieuwe kook- en keukenwinkel KOOKX is door LightToday het lichtontwerp gemaakt en de realisatie verzorgd. Met een resultaat om trots op te zijn.

Ontwerp en realisatie verlichting Brasserie Boet Teuge

Wilt u een uniek lichtplan, een duurzame installatie of heeft u een andere elektro-technische uitdaging?

Whatsapp