Over LightToday

LightToday is next level. Wij vinden communicatie, transparantie en meedenken ontzettend belangrijk. Wij zijn trots op ons vak en willen dat u trots rond loopt in uw woning of (bedrijfs)pand. De verlichting moet kloppen, het moet het huis af maken, het interieur laten spetteren, de architectuur tot zijn recht laten komen. Wij kijken verder dan het hier en nu – op gebied van duurzaamheid, maar ook op het gebied van smartbuilding.

Patrick van Bussel, aangenaam.

Noem mij een design-gek, een architectuur-liefhebber en bovenal een elektro-vakman. Ik geloof dat lichttechniek, interieur en architectuur hand in hand gaan en heb vele gebouwen en woningen van schitterende installaties mogen voorzien. Niet alleen lichtplannen – ook het verduurzamen van woningen door middel van domotica laat mijn hart sneller kloppen. Communicatie is key. Er moet een klik zijn met u, als klant. Zo kunnen we ontwerpen realiseren waarvan u niet eens wist dat het kon. Wilt u meer over mij weten? Neem contact op.

TechToday-PatrickvanBussel-Overons

Recent opgeleverde projecten

LightToday heeft voor een jong gezin uit Apeldoorn het lichtontwerp en de technische uitwerking gemaakt voor hun nieuwe leefkeuken.

Lichtontwerp leefkeuken Apeldoorn

LightToday heeft voor de buitenverlichting van dit prachtige monumentale landhuis in Twello het lichtplan gemaakt en de realisatie verzorgt

Buitenverlichting monumentaal landhuis

Wilt u een uniek lichtplan, een duurzame installatie of heeft u een andere elektro-technische uitdaging?

Whatsapp