Lichtontwerp leefkeuken Apeldoorn

Voor een uitbouw van de leefkeuken hebben wij een lichtontwerp mogen maken inclusief de technische uitwerking. Voor het project is een interieurontwerp gemaakt door https://www.irisinterieur.nl/

Lichtplan

Dit lichtplan is opgesteld voor keuken van de familie van de Hoek. Het betreft een woning in Apeldoorn welke gebouwd is in 1938. In het huis zijn veel authentieke details bewaard gebleven.

De nieuwe uitbouw wordt in een moderne stijl uitgevoerd wat een speels effect geeft.  Door Iris interieurontwerp & styling is het interieurontwerp gemaakt voor de keuken. Het doel is om een fijne leefkeuken te creëren welke niet alleen functioneel gebruikt wordt voor het eten en eventueel werken, maar waar ook gezellig nagetafeld kan worden tot in de late uurtjes.

Uitwerking technische ontwerp

Aan de hand van het lichtontwerp is het technisch ontwerp door ons uitgewerkt in DWG (autocad). In dit ontwerp is de maatvoering voor de lichtpunten aangegeven, de schakelgroepen zijn aangegeven, de posities van de schakelaars.
Dit ontwerp is afgestemd met onze partner installateur en deze heeft ook de montage van de armaturen verzorgt.

Voor alle verlichting zijn de technische zaken uitgewerkt denk hierbij aan lichtkleur, stralingshoek, dimtechniek enz.

Bekijk een deel van het lichtontwerp

Over LightToday

LightToday is next level. Wij vinden communicatie, transparantie en meedenken ontzettend belangrijk. Wij zijn trots op ons vak en willen dat u trots rond loopt in uw woning of (bedrijfs)pand.

Wilt u een uniek lichtplan, een duurzame installatie of heeft u een andere elektro-technische uitdaging?

Whatsapp