E-installatie en verlichting Ami kappers de Vijfhoek Deventer

Een speciaal lichtontwerp en een volledig vernieuwde e-installatie voor de nieuwe kapsalon van Ami kappers de Vijfhoek in Deventer met een prachtig eindresultaat.

Lichtplan

Uiteraard is werkverlichting het belangrijkste in een kapsalon maar als het interieurontwerp van de kapsalon zo mooi is mag de verlichting ook wel wat speciaals worden. Dat is het uitgangspunt bij het lichtontwerp van deze kapsalon.

Voor de hoofdverlichting is maatwerk verlichting toegepast in de lengterichting van de ruimte. Dit slanke profiel geeft de ruimte hierdoor extra diepte.

Wat direct opvalt is het prachtige behang van “Arte Avalon” achter in de winkel.
Deze eyecatcher wordt uitgelicht door de spots aan het hoge donkere plafond. Door de toepassing van een zwarte rail en spots vallen de armaturen mooi weg tegen het donkere plafond.

Voor de wachthoek en de balie zorgen een wandlamp van “Dutchbone” en twee hanglampen van “It’s About RoMi” voor een warm en huiselijk gevoel bij binnenkomst.

Basisinstallatie

Het gehele pand is voorzien van een nieuwe e-installatie. Dit alles is in minder dan 2 weken gerealiseerd zodat de kapsalon snel weer klanten kan ontvangen.

Bekijk het eindresultaat

Over LightToday

LightToday is next level. Wij vinden communicatie, transparantie en meedenken ontzettend belangrijk. Wij zijn trots op ons vak en willen dat u trots rond loopt in uw woning of (bedrijfs)pand.

Wilt u een uniek lichtplan, een duurzame installatie of heeft u een andere elektro-technische uitdaging?

Whatsapp